Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області на 2018 рік на базі ДПТНЗ «Чернівецький професійний машинобудівний ліцей» проведено засідання обласного методичного об’єднання голів методичних комісій класних керівників та вихователів закладів професійної освіти області. Створення виховного простору як ресурсу розвитку особистості в контексті реалізації проекту «Теми дня, теми тижня» – такою була тема засідання.

  Привітали учасників засідання методист НМЦПТО у Чернівецькій області Голубяк Н.М. та директор ліцею Марчук М.В. Присутні переглянули відеопрезентацію навчального закладу. Наталія Миколаївна ознайомила присутніх з планом роботи обласного методичного об’єднання та завданнями на 2018/2019 н.р.

   Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ імені Юрія Федьковича Наталія Іванівна Куб’як розповіла присутнім про особливості роботи з дітьми з дистантних сімей.

   В рамках практичної частини засідання було проведено виховний захід «Миру – бути». Костинюк О.Е. презентувала досвід роботи методичної комісії класних керівників та вихователів Чернівецького професійного машинобудівного ліцею та реалізацію проекту «Тема дня, тема тижня» у ліцеї. Також Оксана Еріківна провела майстер-клас «Букет з цукерок» (до Дня вчителя).

      Наталія Іванівна Кубяк, з метою релаксації, провела для учасників засідання арт-терапевтичну вправу.

      На завершення учасники засідання підвели підсумки і обмінялися думками щодо наступних планів роботи.