Початок нового навчального року – це свято яке об’єднує всі покоління. Це урочистий та хвилюючий день. Із святкової лінійки розпочався День знань у ліцеї. Присутніх привітали виконуючий обов’язки директора Калетник Р.В., психолог ліцею Семенчук Н.В., класний керівник Федірчик Л.Я. Вони побажали результативного навчального року, нових відкриттів і вражень, міцного здоров’я, успіхів, нових звершень та досягнення своєї мети.

16 травня 2019 року, у День вишиванки, в ліцеї відбулась літературно-музична композиція «Духовні обереги». До актової зали на родинне свято зібралась велика ліцейна родина – батьки, працівники ліцею та учні. Бо святинею людського духу, скарбницею благородних людських почуттів є сім’я. Людина – смертна, але її рід, родина – вічно живі. Є скарби, заховані в землю, є розташовані на поверхні, що передаються з покоління в покоління, чаруючи людську душу. До таких скарбів належать: пам'ять роду, його звичаї, традиції, мамина пісня, батьківська хата, бабусина вишивка, дідусева казка – вся наша родовідна пам'ять, наші символи, наша історія. 

            В рамках фахового тижня, 28 березня 2019 року майстри виробничого навчання Марчук А.М. та Марчук В.М. разом з учнями групи № 31 організували квест «В пошуках знань» для учнів першого та другого курсів. Команди з п’яти чоловік змагалися у спритності, кмітливості, ерудиції, вмінні працювати у команді. Виконавши всі завдання квесту першою до фінішу прийшла команда групи № 17, другою була команда групи № 11. Група № 16 була третьою.

            Квест – це завжди цікаво та захоплююче, а ігрові завдання викликали масу позитивних емоцій. 

З нагоди Дня поезії в ліцеї викладачем зарубіжної літератури Танас Н.І. було проведено поетичний вернісаж «Поезія – сповідь душі». У виконанні Надії Іванівни, учнів Іванової Діани, Марчука Андрія, Гуйвана Олександра, Дерев’янко Ольги, Іванюк Анни звучали вірші Тараса Шевченка, Ліни Костенко, Тамари Севернюк, Євгенія Євтушенко …, які допомогли присутнім поринути у прекрасний світ поезії.

           22 березня Генеральною Асамблею Організацією Об’єднаних Націй було проголошено Всесвітнім днем водних ресурсів. Саме сьогодні, 22 березня, є унікальна можливість нагадати учням про надзвичайну важність водних ресурсів для оточуючого середовища і розвитку суспільства.

            Так, класним керівником 27 групи, Якубовичем Іваном Орестовичем було проведено годину спілкування «Вода – життя, а чиста вода – основа здоров’я». Під час якої учні дізналися про поширеність води на планеті, її значення в природі, побуті. Іван Орестович особливу увагу звернув на необхідності екологічного захисту навколишнього середовища, збереженні водних ресурсів, як необхідної умови життя на Землі.