З метою пропаганди здорового активного способу життя, вивчення і використання на практиці правил основ безпеки життєдіяльності, попередження травматизму дітей при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій в ліцеї, з 22 по 26 жовтня  пройшов тиждень знань з безпеки життєдіяльності.

            В рамках тижня були проведені ряд заходів з БЖД: практичне заняття на тему: «Евакуація учнів з гуртожитку при виявленні небезпечної пожежної ситуації»; перегляд відеороликів «Правила безпечної поведінки при пожежній небезпеці», «Сучасні проблеми безпеки життєдіяльності», «Безпека та загрози».

            Цікавою та корисною була лекція «Здоровий спосіб життя», яку провела викладач фізичного виховання Грищук А.С. Виступ супроводжував перегляд відеороликів.

            Медичний працівник ліцею Гнеп Г.В. розповіла та продемонструвала учням надання першої допомоги при опіках.

            Працівники психологічної служби ліцею Семенчук Н.В. та Падурару А.Д. провели годину спілкування.  Окрім інформаційних повідомлень, перегляду презентації учні та учениці також мали можливість поспілкуватися з інспектором ювенальної превенції Садгірського відділення поліції ЧВП ГУНП в Чернівецькій області старшим лейтенантом поліції Синицею-Цибуляк А.М. і лейтенантом поліції Садгірського відділення поліції ЧВП ГУНП в Чернівецькій області Заришняком П.В.

            Хол ліцею прикрасили стіннівки учнів на тему «Тютюнопаління – загроза для здоров’я і життя людини».