З 15 по 18 вересня 2017 року у смт Лазурне Херсонської області на території бази відпочинку «Чорноморська хвиля» відбулися Всеукраїнські спортивні ігри «Козацька наснага» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України.

          Ігри включали в себе такі  конкурси та змагання: «втеча полоненого», «сильніша рука» (армспорт), «поштовх гирі», «піднімання козака», «боротьба на пасках», «метання довбні»,     підтягування у висі, перетягування канату та загальнокомандні естафети. Також однією з умов було представлення команди – виконання  танцю «Гопак» та пісні. В іграх взяли участь 80 юнаків з 10 збірних команд міст та областей України.

            Команда під наставництвом тренера Куцого П.П., в складі якої було п’ятеро юнаків нашого ліцею – Кловас Іван, Буженіца Флорін, Терентяк Владислав, Оштинарь Віталій та Оштинарь Володимир гідно представила Чернівецьку область на змаганнях.

        В кожному  виді змагань юнаки команди посідали призове місце. В результаті – команда Чернівецької області привезла на Буковину друге призове місце у загальнокомандному заліку І Всеукраїнських спортивних ігор «Козацька наснага» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України.

            Вітаємо керівника фізичного виховання нашого ліцею Петра Петровича Куцого та хлопців-спортсменів з перемогою! Здоров’я, козацької наснаги, нових перемог!